Evo-aktivointi­paino

Evo-aktivointipaino on uusi innovatiivinen tuote lihasten aktivointiin.

Materiaalina on käytetty kestävää ja pehmeää neopreenikangasta
Käsiremmi takaa loistavan pidon vaikka puristusvoima olisi heikentynyt
Evo-aktivointipainot on suunniteltu sopimaan jokaiseen käteen.
Käsityönä toteutettu design-tuote sopii asetettavaksi esille.
Pudotessaan Evo-aktivointipainot eivät vahingoita käyttäjäänsä eikä lattiapintoja.

Tuotetiedot

Evo Activation Oy valmistaa Evo-aktivointipainoja, jotka ovat sekä helppokäyttöisiä, laadukkaita, että tyylikkäitä. Nämä sopivat erinomaisesti erilaisiin kuntoutusmuotoihin, jokapäiväiseen liikkumiseen, lihasten aktivoimiseen sekä myös osaksi sisustusta.

Evo-aktivointipainot on tarkoitettu kaikille iästä tai kunnosta riippumatta. Ne sopivat erityisen hyvin myös käyttäjille, joiden puristusvoima on heikentynyt. Mukana tuleva, käden ympärille laitettava, hihna helpottaa tuotteen kannattelua ja parantaa otetta. Kokeile itse, miten miellyttävän otteen tuotteesta saa.

Olemme kiinnittäneet myös erityistä huomiota turvallisuuteen suunnitellessamme Evo-aktivointipainoja. Tuotteen pinta on nimittäin pehmeää neopreenia, minkä vuoksi tuote muotoutuu käyttäjän käteen sopivaksi. Toisin kuin useimmat kovista materiaaleista (kuten metallista tai muovista) tehdyt tuotteet, Evo-aktivointipainot eivät pudotessaan vahingoita ympäristöään eli esimerkiksi käyttäjäänsä, ympärillä olevia ihmisiä tai vaikka lattiapintaa.

Pitkäaikaiseen käyttöön suunnitellut Evo-aktivointipainot on valmistettu käsityönä, mikä varmistaa niiden kestävän ja ensiluokkaisen laadun.

Pakkauksen sisältö: 2 kpl aktivointivälineitä, ohje/käyttömanuaali
Materiaali: neopreeni, polypropeeni, polyesteri, hiekka
Väri: musta
Paino: 1 kg ja 600 g
Valmistaja: Evo Activation Oy, Risto Rytin katu 11, 32700 Huittinen
Valmistusmaa: Suomi, Egypti

Miksi aktivoida lihakset?

Ihmisellä on yli 600 lihasta. Tarvitset niitä kävellessä, juostessa, nostaessasi kätesi ja jopa hengittäessäsi. Jos unohdat lihaksesi aktivoinnin, ne alkavat hiljalleen surkastua. Lihakset pienenevät ja voimat heikkenevät.

Lihasten aktivoinnilla saat veren ja kuona-aineet liikkeelle. Tämän seurauksena:

FYYSINEN PALAUTUMINEN NOPEUTUU

STRESSITASOT PIENENEVÄT

UNEN LAATU PARANEE